Stoelmassage
Vanaf de eerste stoelmassage heeft mijn lichaam al een ware metamorfose ondergaan. 8 en 5 jaar geleden heb ik 2 knieprotheses moeten laten plaatsen. De operaties waren goed gelukt maar ik kreeg meer en meer spierpijn. Ik kon niet meer wandelen zonder pijn. Al na de eerste behandeling was de pijn verdwenen en kan ik nu goed doorstappen. Na enkele massages verdwenen allerhande kwaaltjes één na één: beter zicht, mijn sinussen zijn niet meer verstopt, mijn tinnitus is verminderd, pijn in schouders en armen, weg. Ik kan opnieuw in de tuin werken zonder pijn achteraf. Mijn eetlust is veranderd: ik heb meer smaak en ik ruik opnieuw geuren die ik van kindsbeen af niet meer kon waarnemen. Mijn darmen functioneren, na tientallen jaren, terug optimaal.
Ik heb een lijst van verbeteringen van hier tot in Tokio.
Voor de behandelingen stond ik er nogal sceptisch tegenover (ongekend is onbemind), maar wat een openbaring. Ik kijk al uit naar de volgende want ik onderga werkelijk een verjongingskuur.  Reden te meer om verder te doen.
Ik kan het iedereen aanbevelen en dit zonder medicatie!
E., 69j., Overijse

                                                                                         -------------------------------------


BODYWORK  hond
Ik ben eigenaar en begeleider van een labrador, Layla, leeftijd 14 jaar.
Zij heeft reeds geruime tijd last van artrose, maar sinds maart 2017 heeft zij het “Geriatrisch Vestibulair Syndroom” gekregen.
Oorzaak: onbekend    -    Behandeling: geen
En inderdaad, zoals de dierenarts me gemeld had, het zou zich wel herstellen.
Maar zij heeft er wel een scheef hoofdje aan overgehouden.
Dat, in combinatie met haar artrose, heeft haar mobiliteit niet vergemakkelijkt.
Mettertijd merkte ik dat ze pijn had.  Ik heb dan 3 anabolica behandelingen laten toepassen en later nog een cortisone behandeling.
Het resultaat was zeker niet spectaculair.

Ik werk als vrijwilliger in een hondenschool, en bij de ledenwerving ontmoet ik Mevr V (Bodywork voor mens en dier). Omdat mijn honden altijd bij mij in het secretariaat vertoeven, vroeg zij mij wat er gaande was met Layla.
Na een kort gesprek, besloot ik om een afspraak te maken.
We zijn nu 3 behandelingen verder en Layla heeft, sinds kort,  weer een comfortabel leven.

Ik herken mijn hond terug, als zijnde hond, weliswaar met haar beperkingen omwille van haar hoge leeftjd, maar zij heeft weer zin in het leven. We kunnen  op een relatief comfortabele manier gaan wandelen, zij komt terug schooien, ze is terug alert, je voelt het ook aan haar nekspieren, ze kan haar hoofd weer wat soepeler bewegen, eigenlijk, al die kleine details wijzen erop dat ze ontspannen is. Soms zijn er zelfs momenten dat ze quasi met een recht hoofdje loopt.
Ik kan het iedereen aanraden die met deze problemen geconfronteerd wordt.
Het loont zeker de moeite!
​Monique, Leuven

                                                                                         -------------------------------------
HotStone en Stoelmassage
Ik ben zowel met de HotStone massage als de diepe massage behandeld geweest. O.a. mijn hals-, schouders- en rugspieren werden losgemaakt. Gewoon zalig. Sedertdien ben ik veel soepeler geworden en heb ik meer energie gekregen. De grote schoonmaak verliep “als een fluitje van een cent”.
Ik ga zeker om de 14 dagen terug want het doet me enorm deugd.
P., 66j., Overijse

                                                                                         -------------------------------------
Stoelmassage @ work


De definitie ‘stoelmassage’ is slechts representatief voor zoveel als er een professionele zitbank wordt gebruikt - de beleving bij Karin overstijgt wat we verwachten van een massage: de vaak onbewust opgebouwde spanningen gluipen geniepig weg en ruimen plaats voor een energetisch evenwicht. Een aanrader voor iedereen die graag ‘goed in z’n vel ‘ functioneert.  Een must op de werkvloer! 

Edda, Brussel

                                                                                      -------------------------------------

"De massage van de nek, schouders en rug is fantastisch. Het is zalig te voelen hoe de spieren en gevoeligere punten los worden gemaakt. Ook al heb je geen speciale klachten, je voelt het verschil ongelooflijk snel. Ik kan het dus iedereen aanraden!'

​Isabella, Brussel

                                                                                      -------------------------------------

Karin is goud waard: professioneel maar met een hele menselijke aanpak. Een echte aanrader!
Carla, Brussel
                                                                                      -------------------------------------

Een stoelmassage van Karin is een puur genot voor lichaam en geest! Na één sessie voelt men zich zowel fysisch als psychisch als herboren. Bedankt Karin!
Marco, Brussel
                                                                                      -------------------------------------
Om de twee weken staat de massage door Karin ingepland.
Ik tel haar komst af. ik doe in de regel die dag zelfs speciaal een t-shirt aan (ipv een hemd) omdat dit gemakkelijker masseert.
Voor mij is de massage (30’) puur vakantiegevoel en een moment van (zelfs meer dan) ontspanning (mss zelfs transcendentie, bij wijze van spreken!): de tijd staat stil, ik zet de gsm uit, horloge ook uit, muziekje op de achtergrond. Alsof ik een koffie aan’t drinken ben in’t zuiden van Spanje, aan het strand en alleen de zee zie en hoor, en mijn koffie. Het is me overigens al overkomen dat ik in dromeland kom te zitten tijdens de massage. Puur ontstressen dus en Ik kan alleen maar hopen dat er nog vele zullen volgen.
Thomas, Brussel

                                                                                      -------------------------------------

Na een zware whiplash sukkelde ik al een jaar met een pijnlijke, verkrampte rug. Ik hoopte dat een massage wat zou helpen, maar de resultaten zijn veel beter dan ik had kunnen denken! Mijn rug voelt terug soepel aan en voor de eerste keer dit jaar ben ik al twee weken pijnvrij! Karin is een expert in wat ze doet en ze stelt je meteen op je gemak in een relaxerende omgeving. Een echte aanrader!
​Leen, Leuven